Onze werkwijze


Strak plamuurwerk ( met kunsthars vezel ter voorkoming scheurvorming). kitwerk, behangwerk, alle afwerkingen zijn mogelijk en worden door ons tot de oplevering proffesioneel en servicegericht uitgevoerd.

Wij streven ernaar om het schilderwerk van uw project volgens uw planning en afwerkingsmethode en onze servicegerichtgheid uit te voeren.

Internationaal nemen wij u alle zorgen van verblijfsmogelijkheden en onkosten uit handen, middels duidelijke afspraken omtrent deze kosten.


Wij zijn bekend op alle grote en kleine beurscomplexen zowel nationaal als internationaal. Klik hier voor een overzicht van actuele beurzen

De diverse bijzondere stands en projecten die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd, bewijzen ons vakmanschap als het gaat om standschilderwerk. klik op de fotogalerij hiernaast of op referenties hieronder voor een uitgebreide fotosesie per project.

Het systematisch werken naar een deadline, de samenwerking tussen de standbouwers, de interieurbouwers, de elektriciens, de decorateurs en de opdrachtgevers, is voor ons de basis, om elke keer weer, een perfect geschilderd project op te leveren.

Vraag hier onze prijslijst 2015 aan!

Bel 06-53124483 of stuur een mail naar info@expopainters.nl


Expopainters | Standbouw schilders